צביקה פרי

גמול עבור עבודת לילה

אני עובד ביום חמישי בלילה עבור יום שישי שהוא למעשה 5 שעות עבודה בלילה זה אני עובד מי שעה 11 בלילה עד 6 בבוקר יום שישי השכר שלי הוא חודשי כאשר יום עבודה רגיל הוא 8 שעות ויום שישי 5 שעות ומעל לזה שעות נוספות שאלתי היא כיצד עושים את החישוב של יום שישי כאשר יש לי בו שעתים נוספות ומה התגמול עבור זה שעבדתי לילה ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

107. על פי חוק שעות עבודה ומנוחה בעבודת לילה וביום שלפני המנוחה השבועית וביום שלפני חג שהעובד אינו עובד בו, בין על פי חוק ובין על פי הסכם או נוהג, לא יעלה יום עבודה על שבע שעות עבודה. לעובד 5 ימים בשבוע שעות עבודה רגילות בלילה, בשישי ובערב חג - 8 שעות.