אלירן

תביעה של חברת כוח אדם

שלום רב, לפני שבועיים הייתי בחברת כוח אדם בקריות על מנת למצוא עבודה אני חייל משוחרר. הפקידה נתנה לי עבודה בחדר אוכל של המשטרה בקרית אתא בממלמ"ש .זה היה בסופ"ש ביום חמישי. והיא אמרה שהיא תחזור אליי ביום ראשון בבוקר בנוגע לעבודה אם אני מתקבל ושאני גם יודיע לה אם בסוף יש שינויים או שאני לא רוצה את העבודה. העניין שהיא התקשרה אליי ביום ראשון על הבוקר ואמרה לי על העבודה שנקבע ראיון עבודה וכ"ו ואמרתי לה שהתחרטתי ואני לא רוצה את העבודה .היא אמרה לי למה לא הודעתי לה אמרתי שאני מצטער ושזה לא יקרא שנית שהיא צודקת ולא בסדר. לפני שבוע היא התקשרה אליי מהמשרד שלה ולא עניתי ולא חזרתי אליה ומאז לא ניסתה ליצור איתי קשר. שאלותיי : האם היא יכולה לתבוע אותי בבית משפט כספית על עוגמת נפש? אם עבר שבועיים שלושה מהמקרה יש סיכויי שאקבל עוד תביעה הביתה בדואר? תוודה על התשובה המהירה,אלירן

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

על מנת להשיב על השאלה נדרשים נתונים נוספים ובדיקת המסמכים הרלוונטים. ככלל, על מנת להגיש תביעה בגין עוגמת נפש, צריך להראות שנגרמה עוגמת נפש. אני חושב שכדאי שתתקשר ותגיד להם שאתה לא מעוניין בעבודה.