אופיר

חוזה שעשיתי ביחד עם שותף

לפני 4 שנים חתמתי על חוזה לשנה עם שותף על משחק קלפים. אני הבאתי את חפיסת הקלפים, והוא הביא רעיון לשני קלפים ואחריות על הגרפיקה ולנסות לדחוף לחברות הגדולות (מה שלא צלח). החוזה נגמר ואנחנו לא ממש משדרים על אותו הגל, ולכן הייתי רוצה לצאת עם המשחק הזה לבד. אני אדאג לגרפיקה ולשיווק, אין בעיה. הבעיה שהייתי רוצה להשתמש בשני הקלפים שהוא הביא, האם זה אפשרי מבחינת חוק? יש דרך לעקוף את זה? אולי על ידי שינוי החוקה, או שצד שלישי יוציא את המשחק? תודה.

עו"ד מיכל לוצאטו

אופיר שלום, לא ניתן לענות על שאלתך מבלי לבחון את החוזה שנחתם ביניכם, את המשחק עצמו ואת ההתקשרות העסקית שנוצרה ביניכם בשנים האחרונות. על מנת למצוא פתרון אפקטיבי אני ממליצה שתפנה לקבלת ייעוץ משפטי. בברכה, מיכל * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים