דוד

מכתב Cease & Desist כנגד אתר שניתן להוריד בו תכנה שפיתחתי

שלום, בניתי תכנית (סקריפט) שעוזרת לשחקנים במשחק בשם "Clash Royale" לשחק וגם לרמות את במשחק לטובתם ע"י ביצוע אוטומטי של פעולות שהשחקן היה אמור לבצע. Clash Royale הוא משחק מלחמה מרובה משתתפים כזה לסלולר. החברה שמייצרת את המשחק יושבת בפינלנד וקוראים לה "Supercell". היום קיבלתי מכתב ממשרד עו"ד בפינלנד ובו רשום- שהאתר שלי בו ניתן להוריד את התכנית מפר את הTerms of service שלהם. אך אני לא משתמש בשירות שלהם, אלא השחקנים שמשתמשים בתוכנית. בתחתית המסמך הם דורשים כך: 1. Stop using Supercell Assets in a way that infringes on Supercell’s copyrights; and 2. Stop any further infringing use of Supercell Oy’s registered trademarks. אך אני לא העתקתי את הלוגו שלהם ולא דמויות מתוך המשחק, אני מזכיר את שם המשחק באתר, כגון "This is a script for Clash Royale" ובשם של התכנית יש רק את המילה "Clash". האם באמת יש להם "קייס" נגדי? או שזה ניסיון הפחדה?

עו"ד מיכל לוצאטו

דוד שלום, אין ביכולתי לענות על שאלתך מבלי לקרוא את תוכן המכתב ולבחון את השימוש של התוכנית שלך אל מול המשחק עצמו. אני ממליצה כי תפנה לקבלת ייעוץ משפטי, שכן אין לקחת בקלות ראש מכתבי התראה אשר מהווים שלב מקדים להגשת תביעה. בברכה, מיכל * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים