שירי אדניה

אני רוצה לשיים מותג תחתונים בשם "כיף לי" או "תחתוני כיף לי" האם מותר לי? לתלמה יש חטיף בשם כיף לי. תודה

האם יש כאן הפרת זכויות יוצרים בשימוש באותו שם על מוצר שונה לחלוטין

עו"ד מיכל לוצאטו

שירי שלום, יש לבדוק האם מדובר בסימן מסחר רשום או מוכר היטב, ובמידה וכן לבדוק את היקף ההגנה הקיימת לסימן זה. מומלץ כי תפני לקבלת ייעוץ משפטי טרם השימוש בשם. בברכה, מיכל * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שירי אדניה

מיכל תודה רבה על תשובתך. עכשיו שמתי לב שתלמה רושמים את השם כמילה אחת "כיפלי" - כך ש"כיף לי" זה כבר שם אחר, לא?

עו"ד מיכל לוצאטו

עדיין מדובר בשם כמעט זהה ולכן תשובתי לא השתנתה. בברכה, מיכל * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים