יובל

בירור על זכויות יוצרים בעריכת קטעי וידאו מהרשת

ראיתי פרויקטים רבים שפועלים ומצליחים העוסקים בלקיחת קטעי וידאו מהרשת ועורכי ע"י הוספת דיבוב משלהם לקטע, רציתי לדעת איך פרויקטים כאילו מתקיימים שהרי לפי הבנתי זאת פגיעה בזכויות יוצרים של היוצר לאותו קטע וידאו.? תודה רבה מראש על התשובה

עו"ד מיכל לוצאטו

יובל שלום, אינני יכולה להתייחס לפרויקטים כאלה ואחרים באופן כללי, שכן יש לבחון כל פרויקט באופן נפרד ואת היקף השימוש שנעשה ביצירות מוגנות. כמו כן, מאוד ייתכן שנרכשו רישיונות שימוש כדין אשר הופכים את השימוש לחוקי. בברכה, מיכל * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים