ארי

אגרה

שלום רב השתי תביעת תאונת עבודה בבית המשפט המחוזי אך השופט רמז שהסכום יהיה פחות ממיליון וחצי ש"ח ואולי להעביר לשלום אני מעוניין להמשיך במחוזי האם דרישת האגרה יכולה להשתלם גם בסוף המשפט וזה פרוצדורה מקובלת לאחר שאקבל הפיצוי ?או שהשופטים דורשים זאת כתנאי הכרחי לניהול ההוכחות? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידו אמגור

האגרה תשולם בסוף ההליך, בהתאם לפסק הדין- אם תקבל מעל 1.5 מליון שח תשולם האגרה על ידי הנתבעים, אם פחות, תצטרך אתה לשלם אותה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים