עידן

תזכורת

שלום רב עו"ד אמגור שופטת בית משפט מחוזי הציעה הצעת פשרה בתיק לאחר מספר פעמים שהיו דחיות של התשובה והיא קבעה פעם אחרונה תזכורת פנימית לעוד חודשיים וביקשה שיוגש הסדר פשרה או הודית עדכון משותפת התזכורת היתה לפני 3 ימים אף צד לא הגיש דבר והשופטת לא החליטה על עלום עדיין מה צפוי שיקרה ? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידו אמגור

השופטת צפויה להורות לצדדים להגיש ראיות ולזמן את הצדדים לישיבה מסכמת לקראת הוכחות. התיאור שלך הוא תיאור שגרתי של הליכי מו״מ- אי אפשר ללמוד ממנו כי אפסו הסיכויים לפשרה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים