דביר

נזיקין נכות נפשית

לכבוד: עו"ד עידו אמגור שלום רב שאלתי מורכבת (וקשה לי מאוד לנסח ולהביא הכל על הכתב - כי הכל חשוב, אני כותבת ומוחקת מנסה לקצר) ואני מתאמצת לתמצת : > הבן שלי שוחרר מצה"ל לאחר אשפוז כפוי בהול של שבוע במחלקה הסגורה....היום אנחנו שנתיים אחרי שחרורו מאשפוז ומשרות - והבן שלי לא אותו בן אחרי האשפוז.....לעו"ד הנכבד. והיה ואתה מכיר את הנושא וההשפעות....ניתן להבין טוב יותר את אשר עבר וחווה. כל זאת על קצה קצהו של המזלג....מבקשת את התייחסותך....והערכתך את המפורט מעלה....בתודה מראש בכבוד רב

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידו אמגור

לא ניתן להשיב על שאלתך במסגרת פורום זה.

דביר

לעו"ד שלום רב חשבתי שהפורום או ליתר דיוק- העו"ד הנכבד, מטפל בנושא הנ"ל ככתוב בפתיח אודות הפורום : להלן ציטוט : ...."נכויות נפשיות קשות שנגרמו כתוצאה מתאונות מכל הסוגים " ....לרבות כל הזכויות האחרות הנובעות מאירועים אלה כגון ביטוח לאומי (נכות כללית,..." - בכל מקרה סליחה על ההטרחה בברכה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים