אוהד

נכות זמנית

שלום רב עו״ד עידו אמגור , קיבלתי נכות זמנית של 25 אחוז ל9 חודשים הנכות היא מעבודה האם זה שכיח לקבל בקביעת נכות הצמיתה נכות גבוהה יותר מזו הזמנית או שזהו מצב נדיר ? האם כדאי לערער כבר עכשיו אם זה מצב נדיר ויטני חושב שאוכל לקבל יותר ? תודה אבה על המע

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידו אמגור

כל מקרה לגופו - הכל תלוי במצבך הגופני - אם למשל, תצטרך לעבור ניתוח נוסף בעתיד, הועדה לא יכולה לחזות מראש את תוצאותיו - אם מצבך יישתפר, נכותך תקטן, אם מצבך יחמיר, נכותך תגדל וכיוצ"ב.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים