אזרח

חוק ביטוח לאומי

שלום אני מ 2008 עד 2015 לא היתי משלם דמי ביטוח לאומי הייתי עובד לתקופות קצרות בין 2008 עד פברואר 2015 הרסה חודשים ישבתי בבית היתי חולה ומקבל טיפולים . היום קבלתי מכתב שאני צריך לשלם 20 אלף שח דמי מביטוח מ 2008 עד 2015 האם יש מה לעשות מבחינה חוקית לבטל את החוב כי לא היה לי הכנסות והיתי חולה

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידו אמגור

פורום זה עוסק בפציעות קשות ובשיתוקים כתוצאה מתאונות - השאלה איננה שייכת לפורום זה, נסה בפורום העוסק באופן ספציפי בביטוח לאומי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים