מני

פגיעת ראש בזמן עבודות בניין

במהלך עבודה בעבודת בניין אחד הפועלים נפגע פגיעת ראש עכשיו שוכב בבי"ח זאת תאונת עבודה? מה מידת האחריות של המעסיק כלפי הפועל ומה המעסיק צריך לספק לפועל הפצוע?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידו אמגור

פגיעה של פועל במהלך העבודה, כפי שאתה מתאר בשאלתך, היא תאונת עבודה. למעביד של הנפגע, יש כמובן אחריות לבטיחות בעבודה של העובדים. העובד יכול לקבל פיצוי מכמה גורמים - ביטוח לאומי, תביעה נזיקית כנגד המעביד ויתר האחראים לתאונה, תביעת פוליסת תאונות אישיות/אי כושר עבודה (ככל שיש לעובד פוליסה כזו).

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים