יעד

תאונה

שלום שמעתי שקובעית את הפיצוי לפי כמה דברים מהם את השכר אבל אם אני בן 23 ללא עבר תעסוקתי איך עושים חישוב ?????? מדובר בתאונות נגד חברת ביטוח לאחר נפילה בשטח ציבורי המומחה קבע 10 אחוז כמה פחות או יותר תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידו אמגור

שלום רב, חישוב הפיצויים הוא עניין מורכב ותלוי במספר רב של משתנים. לשאלתך, בקשר להפסדי השתכרות, מקובל לקחת במקרים דומים של נפגעים צעירים (ובהנחה שאין נתונים מיוחדים על פוטנציאל השתכרות גבוה במיוחד או נמוך במיוחד) שכר ממוצע במשק או קרוב לכך, ולערוך את החישוב לעתיד עד גיל היציאה לפנסיה (67). החישוב, באופן עקרוני הינו מכפלת השכר הממוצע במשק באחוזי הנכות ובמקדם הגיל (במקרה שלך המקדם הוא 292 בערך). סכום הפשרה הסופי כולל גם התייחסות לשאלת החבות בתיק (למשל אשם תורם של הנפגע, או העדר אחריות לכאורה של הנתבעת). מאחר וכל הפרטים בקשר לאופן התרחשות התאונה אינם בפניי, לא אוכל לנקוב כך סתם בסכום פיצוי - בשלב זה של התביעה עורך הדין המייצג אותך כבר יכול להעריך באופן גס את סה"כ הפיצוי בתיק, וכדאי לך לפנות אליו בקשר לכך .

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים