דימטרי

שאלה

שלום רב היה לי דיון בשבוע שעבר אני נפגעתי בתאונת עבודה יש לי חוות דעות בגובה 50 אחוז והצד השני קבעו 20 אחוז והשופט החליט שנעשנה בדיקה על יד מומחה מטעם בית המשפט השאלה היא איך עושה את הרופא את האחוז האם בדרך כלל מתקרב לתובע או לנתבע ???? האם האחוז שמשתמש הצד השני תחוי באחוז הביטוח הלאומי תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידו אמגור

שלום רב, המומחה מטעם ביהמ"ש בודק את התובע וקובע את אחוזי הנכות בהתאם להתרשמותו. המומחה לא מחויב בחוות דעת המומחה מטעם התובע ו/או הנתבע ו/או הביטוח הלאומי. קביעת המומחה יכול שתהייה כמו המומחה מטעם התובע מטעם הנתבע ואף שונה משתיהן (קיימת אפילו אפשרות שמומחה מטעם ביהמ"ש ייקבע לתובע נכות צמיתה גבוהה יותר מאשר המומחה מטעם התובע קבע).

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים