יחיאל

שאלה

כמפונה לשעבר וכיום תושב אשדוד (המופגזת) האם מגיעים לי ולמשפחתי הטבות/פיצויים שכן עברנו תופת רבה בחיינו?

יובל צרפתי

היי שמי יובל צרפתי ,בת 18 ,תלמידה בויצו ניר העמק בעפולה ובמסגרת הבגרות שלי ברדיו בחרתי לעשות על נושא ההתנתקות מכיוון שגם אני באה משם,אומנם לא מגוש קטיף אבל עברתי את אותה התנתקות ואני מכירה טוב את התחושות זה השפיע עליי אישית המון אז אני אשמח אם תיהיה מעוניין להתראיין אצלי בתכנית בשביל שגם אחרים ישמעו למה זה גורם,המייל שלי -yuvallll44@nana.co.il

עו"ד יובל גנן

למרות הצדק האידאולוגי והמעשי שבדבריך ולמרות שמבחינה עובדתית ההתנתקות היא זו שהביאה להתעצמות החמאס ולטילים בדרום ועכשיו גם במרכז: מבחינה משפטית לא ניתן לקשור בין הדברים ולטעון כי סבל אינדיבידואלי של מפונה מקים זכות לפיצוי לפי חוק יישום תכנית ההתנתקות. בברכה, יובל

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום טיפול במפוני גוש קטיף