מאיה

ביהמ"ש הורה להגיש בקשה על התרת נישואין אזרחיים

שלום רב, אנחנו זוג מעורב: אני חסרת דת, וגרושי יהודי. התחתנו בפראג. חתמנו לפני חודש על הסכם גירושין על הסדרי ראיה ומוזנות (יש לנו ילדה) כעת ע"י בית משפט נאמר לנו להגיש בקשה על התרת נישואין. שאלה: כמה זמן לוקח מעת הגשת הבקשה ועד אישור סופי שאנחנו גרושים? תודה רבה מראה בברכה מאיה

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה פרדס

מאיה, זה הליך של מספר חודשים לכל היותר בדרך כלל. בכבוד רב משה פרדס, עו"ד משה פרדס, משרד עו"ד, נוטריון וטוען רבני Moshe Pardes, Law Offices & Notary רח' הלל 10 ת"ד 2167 ירושלים 9102101 10 Hilel St., P.O.B. 2167 Jerusalem 9102101, Israel טלפון 02-6222943 Tel. פקס.02-6250441 Fax. דואר אלקטרוני: pardeslaw@gmail.com אתר אינטרנט: www.mpardes.co.il