מיכל

רוצה להתגרש כמה שיותר מהר בלי גישור

אני רוצה להתגרש כמה שיותר מהר אבל לא רוצה לאבד את מה שמגיע לי מהכתובה. הוא הציע ללכת לגישור ואני לא רוצה אני רוצה לצאת מהנישואין האלה כמה שיותר מהר. איך אני יוצאת מהנישואין האלה כמה שיותר מהר עם מה שמגיע לי מהכתובה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה פרדס

מיכל שלום, כדי לענות על שאלתך יש צורך בפרטוים עובדתיים רבים שחסרים בשאלתך. נשמח לסייע לך אם תתקשרי למשרדינו לפי פרטינו דלמטה. בכבוד רב משה פרדס, עו"ד משה פרדס, משרד עו"ד, נוטריון וטוען רבני Moshe Pardes, Law Offices & Notary רח' הלל 10 ת"ד 2167 ירושלים 9102101 10 Hilel St., P.O.B. 2167 Jerusalem 9102101, Israel טלפון 02-6222943 Tel. פקס.02-6250441 Fax. דואר אלקטרוני: pardeslaw@gmail.com אתר אינטרנט: www.mpardes.co.il