אורן

גירושין ללא תביעות לאחר 7 חודשי נישואין

אני וזוגתי מעוניינים להתגרש לאחר שהתחתנו בפברואר השנה דרך הרבנות. אין ילדים חשבון משותף או רכוש. אנחנו מעוניינים בהסכם פשוט המוותר מראש על ---הכל--- ללא סייגים וכו. תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה פרדס

אורן שלום, יש צורך לבדוק האם יש לכם הסכם ממון אם לאו וכן מה עם כתובתה של אשתך. במידה והגעתם להסכמב ניתן לערוך הסכם גירושין אך יש לאשרו בביה"ד הרבני או בבית המשפט לענייני משפחה ולקבוע מועד לסידור גט בבית הדין הרבני שלו הסמכות המקומית לדון בכם. נשמח לסייע לכם העניין זה אם תצרו איתנו קשר טלפוני לפי פרטינו דלמטה. בכבוד רב, משה פרדס, עו"ד משה פרדס, משרד עו"ד, נוטריון וטוען רבני Moshe Pardes, Law Offices & Notary רח' הלל 10 ת"ד 2167 ירושלים 9102101 10 Hilel St., P.O.B. 2167 Jerusalem 9102101, Israel טלפון 02-6222943 Tel. פקס. 02-6250441 Fax. דואר אלקטרוני: pardeslaw@gmail.com אתר אינטרנט: www.mpardes.co.il