עמית

שאלות בנוגע לגירושין בנושא הוצאות לאחר הגירושין, תשלום משכנתא וחוסר תקשורת מצד הבעל

שלום רב ,אני שוקלת גירושין מבעלי. רציתי בבקשה לדעת מס\' דברים:1/ בעלי לא מדבר איתי מזה חודש. כמעט לא מדבר עם הילדים. להוציא דברי מזון בסיסיים שהוא קונה ולוקח את הילדים לבי\"ס כי בית הספר מרוחק, אינו מתקשר אתנו כלל. האם יש לך משמעות מבחינה משפטית? . 2/ יש לנו בית אך יש עליו משכנתא. גובה המשכנתא כמחצית מערך הבית. אני מעוניינת להישאר בבית עם ילדיי ולהעביר את הבעלות בו עליי. האם יהא עליי לשלם את כל המשכנתא לבדי? (מדובר ב-3500 ₪) .3/. מה לגבי הוצאות חינוך, חוגים, בריאות של הילדים?rnתודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה פרדס

עמית שלום, הנושא מורכב מידי מכדי להשיב במסגרת זו מה גם שצריך לשמוע וקבל פרטים רבים ולשקול יעחדיו את הדברים בטרם תקבלי ייעוץ משפטי נכון. לכן נשמח אם תתקשרי למשרדינו לפי פרטינו דלמטה לצורך קביעת פגישת ייעוץ. בכבוד רב משה פרדס, עו"ד משה פרדס, משרד עו"ד, נוטריון וטוען רבני Moshe Pardes, Law Offices & Notary רח' הלל 10 ת"ד 2167 ירושלים 91021 10 Hilel St., P.O.B. 2167 Jerusalem 91021,Israel טלפון 02-6222943 Tel. פקס.02-6250441 Fax. דואר אלקטרוני: pardeslaw@gmail.com אתר אינטרנט: www.mpardes.co.il