דויד

סגירת העסק של המעביד

שלום רב. עבדתי כשנה אצל מעסיק פרטי .יומיים לפני סוף השנה הוא הודיע לי כי העסק ייסגר ושאחפש עבודה אחרת.הוא מסרב לתת לי מכתב פיטורים ולא משיב לפניותיי לחלוטין.ישנם עוד כמה מחדלים דמי הודעה מוקדמת, הוא לא הפריש לטובת קרן פיצויים ואו פנסיה ,חופשה שנתית הבראה .כיצד אוכל לגרום לו לתת לי את המגיע לי? תודה מראש למשיבים

item.Author מנהל הפורום עו"ד רונית סגל

תוכל לפנות אליו במכתב מקדים ואם זה לא יעזור, לצערי תאלץ להגיש נגדו תביעה בבית הדין לעבודה.