לירן

הגשת תביעה לחברת ביטוח

שלום, לפני 3 שנים עשיתי תאונה עם קטנוע ולא תבעתי את חברת הביטוח חובה בגין נזקי גוף. השבוע הלכתי לעורך דין כדי להתייעץ איתו לתבוע את חברת הביטוח והוא אמר לי שאפשר להגיש תביעה רק עד 3 שנים ועכשיו כבר לא ניתן. אני הבנתי שניתן להגיש תביעה עד 7 שנים. עד מתי באמת אני יכול לתבוע את חברת הביטוח? תודה,

עו"ד אלדד אוחיון

לירן שלום., משך הזמן להתיישנות תביעה מסוג זה הינו 7 שנים ולא 3. אתה עדיין יכול להגיש תביעה ולא תהיה לך שום בעיה הקשורה בהתיישנות