יוסי כהן

תאונה עצמית ללא ביטוח חובה

שלום, לפני חצי שנה החלקתי עם קטנוע בת״א. התאונה הייתה עצמית ובאשמתי, ללא מעורבות כלי רכב נוסף. פרקתי את הכתף והתפנתי לאיכילוב באמבולנס. יש לציין שזו גם תאונת עבודה (הייתי בדרך לעבודה), קיבלתי מהמעסיק פיצוי כספי עבור 7 ימי מחלה. בזמן התאונה הקטנוע היה ללא ביטוח חובה בתוקף. לא הוצאתי אישור משטרה על התאונה, בגלל שלא היה לי פוליסת ביטוח חובה להביא למשטרה. בצילומי כתף התגלה שבר תלישה בכתף ואני סובל ממוגבלות קלה בכתף. השאלה שלי היא האם יש את מי לתבוע לפיצוי ? (למרות שלא היה לי ביטוח חובה) (רשיון רכב/רשיון נהיגה תקפים) תודה מראש על התשובה

עו"ד אלדד אוחיון

יוסי שלום., בנסיבות הדברין שאתה מתאר תוכל לתבוע רק את ביטוח לאומי