מיטל

חוזה מול גן ילדים

הכנסתי את הבת שלי בינואר לגן כשהייתה בת חצי שנה בפועל הייתה שם פחות חודש ומשהו מהתקופה בגלל שהייתה חולה.... בכל מקרה לאחר מספר דברים החלטנו שאין סיכוי שאנו משאירים אותה בגן והגננת מכחישה הכל וטוענת כי אנחנו צריכים לשלם עד סוף אוגוסט כי זה הפרת חוזה. מבחינתו המעשים שהיו הם הפרת חוזה גם כן. מרגישה כל כך זוועה מה אתם אומרים? 1. הובטח לנו יחס של 2 ל 8 ילדים בפועל יש כבר ממרץ 10 ילדים אף אחד לא שאל ולא עדכן. 2. שמענו את המטפלת אומרת לילדה אחרת בגן "נמאס לי לשמוע אותך כבר תפסיקי לבכות/לצרוח כל היום" הגננת טוענת שהאמא מיודעת אבל מה זה מעניין אותי? אני לא רוצה סביבה כזו לילדה שלי. 3. כשאחת המטפלות לא נמצאת מביאים לה מישהי רק ל3-4 שעות לגיבוי ואחת נשארת שאר הזמן לבד. אלא אם לפעמים האבא בא לעזור... 4. אף אחד לא אמר לי שיש קשר משפחתי בן המטפלת הראשית לבעלת הגן ושהאבא בא לעזור - חושבת שזכותי לבחור אם זה מתאים לי.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

במידה ואת חשה כי ישנה הפרת חוזה את זכאית לצאת מהחוזה. שימי לב למס' דברים: עלייך לבסס את טענותייך ולבדוק האם יש חוזה בכתב המבטיח את האמור לעיל (יחס ילדים מטפלת וכו) לגבי סעיף 3 - ישנו תקן מינימלי לטיפול בילדים בגיל זה. יתכן והצדק איתך בנוגע לכך. 4. לא כ"כ רלוונטי. במידה ותפסיקי את תשלומייך וודאי תתבעי ע"י בעלת הגן. הכיני את הקרקע ואספי מידע אודות הפרת החוזה כגון מסמכים,חוזים,תיעוד שיחות ומיילים. בהצלחה.