לירן

ביטול הרשמה לגן ילדים פרטי

שלום רב, רשמתי את בתי לגן פרטי לפני מספר חודשים. אני מעוניין לבטל את ההרשמה לגן משום שאני רוצה לרשום אותה לגן אחר. לאחר שעברתי על החוזה התברר לי כי דמי ההרשמה ששילמתי ע"ס 600 ש"ח לא יוחזרו לי - אני מקבל ומבין את זה. העניין שרשום בחוזה כי אם ביטול ההרשמה ייעשה לאחרי ה 10 לאפריל הצ'ק הראשון שנשלח לגן על סך 2600 ש"ח בגין חודש ספטמבר לא יוחזר. לא נראה לי סביר שניתן "לקנוס" סכום כה גבוה כחודשיים לפני תחילת שנת הלימודים. אודה לעזרתך

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

הכל אפשרי במסגרת חוזה שנעשה בין אנשים למעט אם נעשה בניגוד לחוק. נסה להגיע לפשרה משום שהנך מפר את החוזה ולא הצד השני. נסה להכניס אדם תחתיך לגן או הגע לפשרה כספית . בהצלחה.