רחלי

לא שילמתי לגן - גן פרטי

שלום, ילדי היו בגן שפעל 10 חודשים מספטמבר עד סוף יוני. מחייבים אותנו לשם על חודש יולי שאפילו לא עבדו בו יום אחד, הגיוני? אני לא מתכוונת לשלם להם, הם יכולים להגיע איתי לתביעה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

אם חתמתם על חוזה שבו התחייבתם לשלם על חודשים בהם אין עבודה אתם בבעיה. אם לא ידעתם שיש לשלם על חודש יולי או שלא ידעתם שלא עובדים בחודש יולי המצב שונה. הרי הגן יוכל לטעון כי במידה והתשלום היה עד חודש יוני היה גבוה יותר. תחשבי שאת התשלום השנתי חלקו לך ליותר תשלומים. זו הייתה יכולה להיות עמדתי לו ייצגתי את הגן. בהצלחה

רחלי

החתימו אותנו על תקנון הגן. הבטיחו שבחודש יולי הגן יעבוד במתכונת הרגילה במידה ותיהיה הענות, בסוף פתחו קייטנה בתשלום כמובן למי שהפעיל אותה, לגננות. עשו זאת באופן פרטי. השאלה עם החודש הזה יולי נחשב שצריך לשלם בגלל מה שרשמו,

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

אם הבטיחו שיעבוד בחודש יולי בתקנון ולא עובדים אז אין תשלום. לא הבנתי מה פשר הקייטנה. אם הקיטנה זו הפעילות בחודש יולי הרי שעמדו בתנאי התקנון ויש לשלם בעד חודש זה.

רחלי

הקייטנה היתה בתשלום ניפרד.