דנה

ביטול רכישת סלון עקב הפרת הסכם

היי, רכשתי סלון ב19.8 כאשר התנאי לרכישתו היה זמן אספקה. טרם רכישת הסלון ביצעתי עסקה עם ספק אחר שהתחייב לשבועיים ימי אספקה ולאחר חודש וחצי שלא הגיע הסלון ביטלתי את העסקה והספק הנוכחי ידע מה המצוקה שלי ושאני בינתיים חודש וחצי ללא סלון ולכן זמן אספקה קריטי מבחינתי. הוא התחייב ל14 יום, וכאשר שאלתי האם מדובר ב14 יום או 14 ימי עסקים, התחייב ל14 יום ואף הוסיף משפט באותיות גדולות ע"ג ההזמנה "אספקה 14 יום ואם אחרי התאריך אין דמי ביטול" מאז הם מתחמקים מטלפונים, לפני שבוע וחצי התחייבו עד 19.9 זה אצלנו והיום שהתקשרתי שוב לטענתם אמור להגיע השבוע מתישהו לא יודעים מתי, ביקשתי מהם לבטל את ההזמנה עקב התחייבותם שהופרה והם ניתקו לי את הטלפון בפנים ולא ענו לשיחות לאחר מכן, נסעתי אליהם במיוחד ולטענתם לא יכולים לבטל כי מדובר בהזמנה שכבר כמעט מוכנה ועד יום חמישי כנראה יגיע. אני לא מעוניינת בהזמנה שלהם למרות עגמת הנפש העצומה ולמרות שבינתיים אני חודשיים וחצי ללא סלון אין לי כל רצון לפרנס נוכלים כאלה. מה עליי לעשות והאם עקב הפרת הסכם הם מחויבים לבטל את העסקה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

בגדול עפ"י החוזה שנחתם ותוספת הסעיף בו נאמר כי אין דמי ביטול את יכולה לקבל את כספך חזרה. את חייבת לקבל החלטה סופית כי ברצונך לקבל את כספך חזרה ולהודיע זאת לחברה בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים ובכתב. (לקבל אישור על המסירה). במידה ולא הולך בקשי מעו"ד לכתוב לך מכתב התראה . באם כספך לא יושב הגישי תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות. בהצלחה.