משה כהן

שחרור מייצוג של כונס נכסים

שלום רב, הנני משמש כזוכה בתיק הוצאה לפועל במסגרתו בא כוחי התמנה להיות כונס נכסים על דירת החייבת. לאחרונה התגלו ביני לבין בא כוחי חילוקי דעות מהותיים באשר ליעילות הייצוג מה שהוביל לכך כי החלפתי את הייצוג של בא כוחי(המשמש גם ככונס נכסים)בעוד אחר. ברצוני להגיש בקשה לשחרור כונס הנכסים ששימש כבא כוחי מייצג (בין היתר בשל הפרת הוראות המינוי, אי הגשת דוחות כונס בזמן וכו'9. האם ראש ההוצאה לפועל יכול להותיר את כונס הנכסים בתיק בו אני משמש כזוכה אפילו שאני מתנגד להמשך תפקידו ככונס מה עוד ולאחרונה הכונס איים עלי בתביעה שכן פיטרתי אותו מהתיק. אודה מקרב לב, על תשובה מהירה שכן העניין דחוף.

עו"ד גיא סגלוביץ'

משה שלום, מדובר בנושא רגיש מאוד. המלצתי בעניין זה כי תפנה לייעוץ שאינו חשוף לכל. בברכה, גיא

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים