ת

מכירת נכס במכירה פומבית אחרי תביעת פירוק שיתוף

שאלתי אותך שאלה שכותרתה פירוק. והשבת. אבל הייתי מעוניין שתתיחס באופן פרטני למה ששאלתי כי זה חשוב. הוגשה כנגדי תביעה לפירוק שיתוף אני לא מעוניין למכור את חלקי לשותף אלא למכור את כל הנכס במכירה פומבית. לעוה"ד של השותף אינטרס שזה ימכר ללקוחו. האם כדאי לבקש מינוי כונס נכסים חיצוני ולא להסכים למינוי באי כח הצדדים שלנו ככונסי נכסים. כתבת שעוה"ד שלי שימונה גם ישמור על האינטרסים שלי. חשובה לי דעתך האם עדיף בכלל שלא ימונו באי כח הצדדים ככונסים כי כך אבטיח שעוה"ד של התובע לא ימונה ככונס נכסים ועדיף כונס נכסים חיצוני כדי שעוה"ד של התובע לא יכשיל קונים, רווח מקסימלי וכו'. מה דעתך האם עדיף לבקש מינוי כונס נכסים חיצוני וזה עדיף ממינוי באי הכח שלנו ככונסי נכסים. האם בדרך זה אהיה יותר בטוח שלא תהיה כל השפעה לעוה"ד של התובע על המכירה, הקונים וכו'. מה דעתך. מה היית מעדיף לעשות ככל שהיו נותנים לך לבחור בין מינוי כונס חיצוני למינוי באי כח הצדדים ככונסים.

גיא סגלוביץ', עו"ד

שלום, כפי שכתבת השבתי לך, ייעוץ כל כך פרטני לא אוכל לתת לך במסגרת זו. גיא

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים