מזרחי חנה

תדריך על רכישת דירה מכונס נכסים או מכרז

מעונינת לרכוש דירה מכונס נכסים או מיכרז. מאיפה מתחילים? איך אדע לנקוב בסכום כדי לבצע התמחרות? במידה ולא זכיתי מה קורה עם סכום הכסף כ- 10% משווי הנכס שהופקד?

גיא סגלוביץ', עו"ד

שלום, השלב הראשון ברכישת נכס בכינוס, נוגע למציאת הנכס המתאים לך. כינוסי נכסים מפורסמים בשורה של מקומות, בדרך כלל בעיתונים ובאתרי אינטרנט. המחיר שאת תצייני בהצעתך הוא המחיר שאת מבקשת לשלם עבור הנכס. אין ספק שעם הזמן הניסיון מאפשר ללמוד מה המחיר הנכון להציע, אך הדבר כפוף לנכס, לצרכים שלך, למצב השוק ועוד. בכל מקרה של רכישה מכונס נכסים, יש לבחון את המסמכים הרלבנטיים לעסקה. זו עסקה, היא עסקה עם כונס ובפיקוח, בדרך כלל, של גוף משפטי כזה או אחר אך זו עסקה. לכן יש לבדוק מה יעשה בסכום אשר מצורף להצעה. מעבר לבדיקה בכל המקרים שאני הכרתי הכלל קובע שהמקדמה המצורפת להצעה, תוחזר למציע במידה והעסקה לא תחתם אתו. אלו קווים כלליים, יש כמובן לדון בכל מקרה לגופו ולבדוק כל הצעה לפני שמגישים ותנאיה לפני שחותמים ומשלמים. בהצלחה, גיא

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים