אלירן

משיכת הצעה לקניית זכויות בדירה מכונס

1. בתוך כמה זמן נוהג בית המשפט לאשר את החוזה לאחר זכייתי בהתמכרות? כדאי להוסיף סעיפים שיאמרו שבמקרה ובית המשפט לא מאשר את הזכייה תוך X חודשים החוזה מבוטל והערבות חוזרת אליי? 2. במקרה והגשתי הצעה לקניית זכויות בדירה מכונס . אוכל למשוך את הצעתי חזרה במקרה והתחרטתי עוד לפני ההתמכרות? תודה

גיא סגלוביץ', עו"ד

שלום, מועד קבלת אישור בית המשפט, תלוי בכונס, בכלש נוגע למועד הגשת הבקשה לאישור על ידו ובלוח הזמנים אשר נקבע בידי בית המשפט. לא ניתן לתת תשובה מוחלטת לשאלתך. באשר לאפשרות להגביל את תוקף הצעתך, הדבר, כמובן מומלץ. אבל ניתן לעשות זאת רק בהסכמת הכונס. אם לא תפעל כאמור ותשנה מתוכן ההצעה הנדרשת בידי הכונס, ייתכן והצעתך תפסל. מרגע שהגשת הצעתך, הרי שהיא מחייבת. ביטול ההצעה אפשרי רק במסגרת תנאי המכרז או כללים הקבועים בדיני החוזים. בהצלחה, גיא

אלירן

תודה על התשובה, האם ישנם סעיפים מסוימים שכדאי להדגיש ולוודא שנמצאים בחוזה מול הכונס ?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים