דלית

יציאה לסבב הצעות חדש לאחר התמחרות

שלום רב, היום השתתפנו בהתמחרות. הצעתנו היתה הגבוהה ואף מציע לא הסכים להשוות הצעתו להצעתנו. המציעים לחצו לנו ידיים, איחלו לנו בהצלחה ומזל טוב, עורכי הדין החזירו למציעים את הצקים הבנקאים שלהם והמציעים הלכו. אנחנו נשארנו עם עורכי הדין של 2 הצדדים (בני זוג שהתגרשו והבית שלהם מוצע למכירה דרך כונס נכסים) חשבנו שזכינו. אבל אז העלתה עו"ד של האישה כי היא רוצה להמשיך התמחרות בינם לבינינו, בטענה שההצעה שלנו לא משקפת את מחיר השוק. השבנו לעורכי הדין שהצעתנו סופית. והם החליטו שהם יוצאים לסבב הצעות חדש. וכך הסתיימה הפגישה. האם הם רשאים לצאת לסבב הצעות חדש לאחר שהיתה התמחרות?

גיא סגלוביץ', עו"ד

שלום, אתה מפנה להתמחרות שנעשתה במסגרת הליך גירושין. אלא, שמלוא הפרטים המקימים את ההתמחרות אינם ידועים. התשובה לשאלה שלך, מתחילה בצו או בהסכמה שהביאו להמכירה ממשיכה בבחינה של המסמכים אשר פורסמו למכרז ומתוך כל אלו, בשים לב למצגים שהוצגו והביאו אותכם להכנס להליך, להוציא את כל ההוצאות שהוצאתם ולהסתמך על ההליך, אפשר להעמיד עמדה. ראשית בשאלה, האם אתם זכאים לרכוש את הנכס האם יש הסכם מחייב שאי אפשר כבר לחזור ממנו. שנית, בשאלה האם אתם זכאים לפיצוי בשל ההתנהלות. בברכה, גיא

דלית

גיא שלום, תודה על תגובתך קראתי את התגובה שלך מס' פעמים ולהבנתי ממנה - נושא ההתמחרות וזכויות מציעים הוא פרוץ, מבחינת חוקים. כך שכל נכס בכינוס מוצע לפי צבר הנחיות משפטיות באותו תיק. אין חוקים לזכויות והגנה על המציעים במכרז נכס הליך גירושין. אמת? תודה דלית

גיא סגלוביץ', עו"ד

שלום, למעשה ההגנה והכללים נמצאים בשורה של הוראות וחוקים. בברכה, גיא

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים