אלי

גובה שכר הטרחה לעוה"ד במכירת דירה בכינוס נכסים

בכינוס נכסים במשפחה(בית דין לענייני משפחה) למכירת דירה.יש שני צדדים כל צד מיוצג ע"י עורך דין. מה גובה שכר טרחת עורך הדין? האם שכר הטרחה מתחלק בין שני הצדדים? האם יש מעמ על שכר הטרחה? האם שכר הטרחה נגזר ממחיר הדירה לפני או אחרי מיסים? תודה אלי

גיא סגלוביץ', עו"ד

שלום, אתה מתייחס לכינוס המנוהל בידי בית המשפט לענייני משפחה. בכינוס שכזה, בית המשפט הוא שקובע את השכר אלא אם בהסכמה נקבע אחרת. אני סבור שטוב לקבוע מראש עם עורכי הדין את השכר ולדעת לאן נכנסים ולהימנע מהפתעות אחר כך. לשכר הטרחה יש להוסיף מע"מ והוא בדרך כלל נגזר מהמחיר אשר יופיע בהסכם המכר. בהצלחה, גיא

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים