נטליה

העברת זכויות בקניית דירה מכונס

שלום רב! אני ואחותי ירשנו דירה מהורים. הדירה רשומה בטאבו עדיין על שם של ההורים ז"ל. הוגשה תביעה לפירוק שותפות והעניין הגיע לכונס נכסים. אני רכשתי את חלקה של אחותי בדירה. בחוזה רכישה כתוב שאני כקונה צריכה לדווח על העיסקה ללשכת מקרקעין ישראל (חשבתי ושזה אומר שאני צריכה להעביר זכויות על שמי אחרי שכונס נכסים יעביר על שמינו כיורשות). שאלתי מי צריך להעביר את הזכויות על שם של היורשים (העניין הסתבך בגלל שחסרים מספרים בת.ז. של ההורים ז"ל שרשומים בטאבו). כונסי נכסים מתעקשים שאני זאת שצריכה להעביר על שם של היורשים. תודה מראש על התשובה

גיא סגלוביץ', עו"ד

שלום, התשובה נמצאת בהסכם עליו חתמת, אם ההסכם שותק צריך לבחון את כוונת הצדדים. יחד עם זאת הנושא אינו מורכב עד כדי כך, גם עניין הוספת מספרי תעודת הזהות אפשרי ביותר. אם תרצי את מוזמנת להתקשר ואנסה להסביר לך את שצריך לעשות. בברכה, גיא

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים