ורד

מה צריך לבדוק לפני הגשת הצעה מכונס?

הי ראיתי דירה מכינוס המצב הפיסי שלה גרוע אני מכירה את הרחוב אילו פרטים כדאי לברר לפני הגשת ההצעה?

גיא סגלוביץ', עו"ד

שלום, רכישת דירה מכונס דומה לרכישה רגילה של דירה. אלא, שהשוני נמצא בכך שעל העסקה חלים הכללים החלים על הכינוס וכן כי, בדרך כלל, אין מקום למו"מ בנוגע לנוסח ההסכם המוכתב בידי הכונס. אם כן, השלב הראשון הוא להבין את הסוג הליך הכינוס והכללים החלים עליו. כך יש כינוס שנולד בסכסוך בין שותפים (משפחתי או אחר) וישנם כינוסים שנולדו מחוב ממומש. אחר כך, מומלץ ואף חובה, לערוך את כל הבדיקות הנוגעות למקרקעין כפי שנעשה בכל עסקה אחרת. אין דרך להציג כאן את כל הבדיקות ולטעמי חובה שאלו יובצעו בידי בעל מקצוע המתמחה בתחום. בברכה, גיא

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים