רותם

אישור על חובת שירות מילואים

שלום רב! אשמח להתייעצות קצרה. קבלתי את המסמכים הרשמיים מקצין העיר בגין שירות מילואים פעיל של סבי-יליד ואזרח פולין. המסמך מפרט כי "הנדון התייצב לשם רישום וקליטה למערך המילואים ביום 07/09/1950 " וסעיף מתחת כתוב כי "עולה כי בין התאריכים 15/051948-19/01/1951 הנדון לא שירת בשירות מילואים פעיל בצה"ל" וגם " לא שירת בשרות סדיר" . האם האנקדודה שבה סבי נרשם והתייצב למערך המילואים לפני 1951 אך רשום גם כי לא שירת בשרות סדיר יכול להוות בעיה בזכאות לדרכון? ואם זה כביל- כיצד כדי להתקדם בתהליך? תודה רבה לכל המשיכיבים !

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום רותם, ע"פ הנתונים שציינת סבך איבד את אזרחותו הפולנית עם התייצבותו לרישום במאגרי צה"ל. גם אם לא שירת שום סוג של שירות, מספיק שהופיע במאגרי הרישום של צה"ל וע"פ הפולנים, איבד אזרחותו. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג