שמואל אלוני

אזרחות פולנית דרך אמא ילידת פולין

א.ג.נ. אימי ז"ל ילידת פולין עלתה לישראל בשנת 1930 האם יש מצב שאוכל לקבל אזרחות דרכה? אבי גוייס לצה"ל עם הגיעו לארץ ב 1945 כך שהוא פסול.כמוכן יש לנו רכוש בפולין שעומד בחלקו סגור מזמן המלחמה האם אתם הטפלים האיתור וכ"ו. לתשובתך אודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום, באיזו שנה היא עלתה? אם עלתה לפני 19.1.1951 אזי שאיבדה את אזרחותה הפולנית. לפי חוק פולני, אישה שעלתה מפולין וגילה הוא גיל 18 ומעלה בשנת 1951, איבדה אזרחותה באופן אוטומטי. אנו נוכל לסייע בעניין איתור נכסים. יש ליצור קשר בייעוץ אישי