רומן

זכאות והליכים לקבלת אזרחות פולנית

נולדתי בעיר Wroclaw בפולין בשנת 1953. עליתי ארצה מפולין בשנת 1962. ברשותי המסמכים הבאים: * תעודת הלידה שלי. * תעודת הלידה של אבי. * תעודת הנישואין של הורי. האם לאור הנ"ל אני זכאי אוטומטית לאזרחות פולנית ? אם כן, מה הפרוצדורה ? אם לא, מה ההליכים לשם קבלת אזרחות פולנית ? תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום רב, על פניו הנך זכאי לאזרחות פולנית. עם זאת, עליך להגיש בקשה לרשויות הפולניות לאשר את אזרחותך הפולנית ולקבלת תעודת אזרחות. יש לך מסמכים פולניים טובים שעליהם ניתן להתבסס בהגשת הבקשה. עם זאת, יש צורך להשלים עוד מספר מסמכים ישראליים. במידה והנך מעוניין בפרטים נוספים ובהגשת בקשה לקבלת אזרחות דרך משרדנו, ניתן ליצור קשר בייעוץ אישי. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג