אטל יוסיפון

ניתן להוציא אזרחות פולנית ודרכון ללא עורך דין?

אבי ושתי אחיות שלי הוציאו אזרחות + דרכון פולני לפני כ 10 שנים. אני גם התחלתי תהליך יחד איתם אבל קרו 2 דברים שעצרו את התהליך שלי: המסמך הפולני של תעודת לידה שלי מופיע עם שנת לידה לא נכון וגם החלפתי שם משפחה עקב עליה לארץ ונשואים. אני מעוניינת לחזור שוב על התהליך, מהתחלה, אך בדרישות הם מבקשים שם וכתובת של מישהו בפולין לקבלת מסמכים. מה עושים אם אין לי אף מכר בפולין?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום, ממי התבקשת למסור פרטים על מכר כלשהו בפולין? האם מהשגרירות הפולנית? במידה וכן, אם אלה דרישותיהם אזי אין ברירה. על כל פנים אם תרצי סיוע ממשרד עו"ד מתמחה הנך מוזמנת לפנות דרך ייעוץ אישי. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג