משה

אימי נולדה ברוסיה ב1945 אבל הוריה פולנים - האם יש לה זכאות לאזרחות?

אימי נולדה ברוסיה ב1945 אבל הוריה פולנים. אחרי המלחמה הם חזרו לפולין, שם גם נולד אחיה הצעיר. ב1950 הם עלו לארץ כשאימי הייתה כבת 4-5. האם יש לה זכאות לאזרחות? ואם כן, האם זאת אזרחות שמקנה זכאות גם לילדיה ונכדיה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום, הפרטים מעט דלים לגבי הוריה ועלינו לדעת עוד בנוגע אליהם כדי להעריך זכאותך. לצורך בדיקת זכאות ללא עלות, ניתן לפנות בייעוץ אישי ואשמח לסייע. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג