זאב

מסמכים מקוריים לשגרירות

האם לוקחים בשגרירות את העותק המקורי של תעודת האזרחות, ומה קורה במידה ומתאמים תורים נפרדים לי ולילדיי

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום בשגרירות לא אמורים לקחת את תעודת האזרחות המקורית שלך אלא רק לעשות ממנה עותק. במקרה ותואם תור נפרד לילדים (ובמידה והם קטינים) על שני ההורים להתייצב כל פעם באותו תור שנקבע לכל ילד. במידה ותהיה מעוניין, נוכל לסייע ולקבוע תור לכולם ביחד, ניתן לפנות לקבלת המשך פרטים בייעוץ אישי. בברכה עו"ד עמיחי זילברברג