זליג

זכאות לאזרחות פולנית ודרכון פולני

שלום אבי יליד 1946 בפולין כיום אינו מחזיק שום מסמך המעיד על פולניותו אך לא ידוע לי שאי פעם ויתר בצורה מודעת על אזרחותו הפולנית וכדומה האם יכולה להיות מניעה עבורו להוציא דרכון? במידה ואין מניעה עבורו והוא אכן מוציא, האם יכולה להיות מניעה עבורי להוציא דרכון שיעבור גם לילדי? במידה ואין מניעה עבורו והוא אינו מוציא, האם אוכל אני בעתיד הרחוק להוציא דרכון שיעבור גם לילדי (בהנתן החוקים התקפים היום)? תודה

זליג

כמו כן מבקש לציין שאבי עזב את פולין בגיל קטן מאוד למדינה אחרת ועלה לישראל בגיל מבוגר יחסית

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום, המידע שרשמת לא מספיק על מנת לדעת אם הינו זכאי לאזרחות פולנית. לצורך בדיקת זכאות ללא עלות, ניתן לפנות בייעוץ אישי.