אביבית

מתי מתחיל החוק החדש של גישור חובה?

אני פרודה מבעלי, וכנראה אין מנוס מגירושים. האם החוק החדש נכנס לתוקף? אם לא ידוע מתי?

עו"ד אוה וייס

אביבית שלום, החוק החדש צפוי להיכנס לתוקף בחודשי הקיץ, אך לידיעתך גם ללא החוק החדש קיימת לך אפשרות להגיש בקשה ליישוב סכסוך לבית המשפט לענייני משפחה באזור מגוריך במטרה להגיע לגישור באמצעות יחידת הסיוע שליד בתי המשפט ובכך להימנע מתביעה ישירה לגירושין וכל המשתמע מכך. באמצעות בקשה זו תוכלו את ובעלך לנהל הליך של גישור ובסופו אף לחתום על הסכם גירושין (במידה ואכן הגעתם להסכמות משותפות) ורק לאחר מכן לבצע את הליך הגירושין הפורמלי בבית הדין הדתי. שיהיה המון בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום גישור וישוב סכסוכים