אזרחית שרק רצתה למכור דירה

איך עו"ד המתיימר להיות officer of law יכול?

מי שם אותו מעל החוק והצדק הבסיסי, תוך רמיסת חוקים, התעלמות מוחלטת מכללי האתיקה של לשכת עו"ד, הגשת תצהירים שקריים? למה הוא ממשיך לקבל גיבוי של בית המשפט למרות שכל הראיות הוגשו בפניהם, כל הנורות האדומות דולקות והם בשלהם...

עו"ד אוה וייס

שלום רב, אינני יודעת את מלוא הפרטים ולכן קשה לי לתת תשובה מלאה. אולם, במידה ואת מצאת את עצמך נפגעת מטיפול של עו"ד שנעשה לטענתך בניגוד לחוק, יש באפשרותך לפתוח קובלנה בלשכת עורכי הדין במחוז בו עורך הדין עובד ולקבל מענה בהתאם. מקווה שהצלחתי לענות על שאלתך, בהצלחה בהמשך הדרך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום גישור וישוב סכסוכים