מיכל

תביעת הכתובה אחרי שהבעל ביקש להתגרש אחרי פחות משנה בלי ניסיון לעבוד על הנישואין

שבעה חודשים אחרי שהתחתנו בעלי אמר שהוא רוצה להתגרש. הוא רוצה להתגרש מיידית ואני רוצה שנלך לייעוץ או גישור אבל הוא לא רוצה הוא רוצה להתגרש. אין לנו נכסים משותפים רק חשבון בנק משותף. מה הזכויות שלי האם לפחות אוכל לתבוע את הכתובה?

אוה וייס, עו"ד - מנהלת הפורום

מיכל שלום, ראשית אציין כי מגיעות לך כל הזכויות כאישה נשואה, ללא קשר למשך תקופת הנישואין שלכם. בוודאי שתוכלי לתבוע את כתובתך בבית הדין הרבני, כמו גם זכויות נוספות כאמור, לרבות מחצית מכל הרכוש המשותף שצברתם במשך חייכם המשותפים. אני מאחלת לך הרבה הצלחה בהמשך הדרך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום גישור וישוב סכסוכים