הוצאת ויזה כשלבן הזוג יש ויזת סטודנט - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • מתן

    נשלח ע"ימתן 07:19, 9 בספטמבר 2013

    שלום רב, בת זוגתי אמורה לצאת לפוסט דוקטורט בארה"ב לתקופה לא קצרה (לפחות שנתיים). מה עלי לעשות בכדי להקל עד כמה שאפשר על הוצאת אישור עבודה בארה"ב? האם עלינו להתחתן וכמה זמן לפני? אם אנחנו לא מעוניינים בחתונה האם הוצאת תעודת זוגיות או ידועים בציבור מספיקה באותה מידה?

    השב
  • 19:03, 9 בספטמבר 2013

    You need to be married before your partner gets his/her visa
    I believe if it's a J1 then you get a J2 and can work to some extent I am not sure how much

    תגובה
  • 19:51, 9 בספטמבר 2013

    do you know if we need to be registered as a married couple in israel or not?

    תגובה
  • 20:09, 9 בספטמבר 2013

    you need to be married here if you want a derivative visa

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.