התאזרחות אמריקאית או הוצאת GC - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • שגיא

    נשלח ע"ישגיא 20:56, 23 באוקטובר 2013

    שלום, אני ואשתי מעוניינים להגר לארה"ב, אמה של אשתי היא אזרחית אמריקאית היא נולדה בארה"ב אך עזבה את ארה"ב בגיל 16 ואשתי בת 28 ..... האם ניתן לבקש GC/התאזרחות לשנינו (או רק אשתי ואז GC לי) באמצעות האם ומהם זמני ההמתנה? ומה הדרך המקובלת והאם שכירת עו"ד יכולה להקל על התהליך ולזרז אותו? תודה רבה מראש,

    השב
  • 21:10, 23 באוקטובר 2013

    בנוסף סבא וסבתא של אשתי הם אזרחים אמרקאים שחיו בארה"ב מעל 20 שנה= אבל הם אינם בין החיים...(חשבתי שזה חשוב להוסיף)

    תגובה
  • 09:19, 24 באוקטובר 2013

    Hi Saguy, Thank you for your message. Based on the information provided, you and your wife are eligible for a Green Card but not US Citizenship (in order to be eligible for US Citizenship, either your wife's mother would have needed to live in the US for at least 5 years after age 14, or, to use the grandparent's citizenship, your wife would need to be under 18 years old). In regards to the Green Card possibility, your wife's mother can submit this petition on your wife's behalf at any time. However, there are two important issues to mention. Firstly, at the current moment there is a waiting period of approximately 10 years from the time the petition is submitted until the time you can get the Green Cards. Secondly, in order for the application to succeed, your wife's mother would need to move to the US either .
    before you move there (10 years from now approximately) or at the same time that you move there.

    I hope this helps, but please feel free to contact me directly if you require further assistance.

    תגובה
  • 10:05, 24 באוקטובר 2013

    אז בעצם אין דרך שנוכל לקבל גרין קארד בצורה מהירה בטווח של חודש עד שלושה אם יש דרך משפטית אשמח לפנות ולטפל בעניין

    תגובה
  • 11:08, 24 באוקטובר 2013

    That's correct Sagi. Based on the information that you provided, there is no faster way for you to obtain the Green Card through family-sponsorship. I recommend that you and your wife both register for the DV Lottery right now. However, the registration period is only open until November 2 so I recommend that you act fast. You can register for free at www.dvlottery.state.gov

    If you are fortunate enough to be chosen you could possibly have a Green Card 1-2 years from now.

    I hope this helps.

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.