עורך דין, מובטל - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • עידו

    נשלח ע"יעידו 16:27, 15 בפברואר 2014

    שלום רב. אני בן 30, סיימתי התמחות במשרד מוביל ועברתי את בחינות הלשכה וכעת אני עורך דין, אך אינני עובד כבר מספר חודשים. הייתה לי ויזה זמנית משנת 2005 מסוג J1 בעקבות השתתפות במשלחת, אבל היא כמובן לא בתוקף. אני מעוניין לטוס לטייל ולבקר חבר שלומד בארה"ב לתקופה של כחודש. מה עלי לעשות כדי לשפר את סיכויי לקבל ויזה? תודה, עידו

    השב
  • 10:29, 16 בפברואר 2014

    Hi Idan,

    To answer your question, the best way to obtain approval for a tourist visa is to prove that you are strongly connected to Israel, and that those strong connections require you to return. Usually, this is proved through a combination of work and family ties. It can also help to show the specific reason for your trip to the US and that you have a specific plan which has a clear ending date.

    I hope this helps and that all is well. Good luck.

    -Mike

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.