• TOMMY

    נשלח ע"יTOMMY 21:25, 4 באפריל 2014

    יש לי אזרחות אמריקאיתת מה קורה אם אני מתחתן עם מישהי מישראל היא אמורה לקבל גם אזרחות? אני חושד שהיא רוצה להתחתן רק בגלל האזרחות האמריקאית שיש לי אמא שלי אמריקאית בגלל זה יש לי אזרחות

    השב
  • 12:12, 5 באפריל 2014

    Thanks for your inquiry. If a US citizen marries a foregner, that spouse can apply for residency (Green Card). And unlike other residents who can apply for citizenship after living in the US for 5 years, the spouse of a US citizen can apply in 3 years.

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.