ויזת תייר חדשה לאחר ביטול הקודמת עקב overDays - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • isarel

    נשלח ע"יisarel 08:58, 11 באוגוסט 2014

    שלום אני מעוניין לבקר בארה"ב ויש לי חותמת ביטול על הויזה הקודמת מלפני 6 שנים בערך, כיום אני נשוי לאזרחית ארה"ב והנסיעה היא למטרת ביקור המשפחה שלה, כרגע אני לא עובד השאלה שלי היא מה הסיכויים שלי לקבלת ויזת תייר ומה אני יכול לעשות בנוסף בשביל לשפר את הסיכויים שלי לקבל ויזה

    השב
  • 11:56, 11 באוגוסט 2014

    1. כמה זמן היית בשהיית יתר ?
    אם זה מעל שנה , אתה לא יכול לקבל ויזה , שום ויזה, במשך 10 שנים
    אם שהיית היתר היתה פחות, אז אתה היית מנוע לקבל ויזה במשך 3 שנים
    בכל מקרה, זה רשום אצלך בתיק ומקטין משמעותית את הסיכוי לקבל ויזה
    2. זה שאתה נשוי לאזרחית ארצות הברית לא רלוונטי לקבלת ויזה
    הדבר היחידי שזה יכול לתת לך, זה האפשרות שאישתך תבקש עבורך גרין קארד, תושבות בארצות הברית.
    וגם זה תהליך שכנראה ייקח הרבה שנים עבורך
    3. אם אתה לא עובד, והעבר שלך כמו שתארת
    הסיכוי שתקבל ויזה קרוב לאפס

    תגובה
  • 23:52, 15 באוגוסט 2014

    אין ספק שתוכל לקבל ויזה מהר
    אתה נשוי לאמריקאית
    ובשביל לעלות אחוזי הצלחה
    תביא להם מסמך שקושר אותך לארץ
    כמו מנוי לחדר כושר
    טיפול שיניים
    לא בעיה להוציא

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.