מעבר לשנה בעקבות לימודים - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • שקד

    נשלח ע"ישקד 18:43, 19 באוגוסט 2014

    שלום, בן זוגי התקבל ללימודים בבוסטון בעוד שנה ואני מעוניינת להצטרף אליו לתקופה של שנה פלוס מינוס. חשוב לי לציין שהוא בעל אזרחות אמריקאית ואני עם ויזת תייר רגילה בתוקף. מה עלי לעשות? איזו ויזה עלי לבקש? ומה נחוץ לשם כך או לכל תהליך אחר שנדרש. תודה

    השב
  • 21:27, 19 באוגוסט 2014

    בעיה
    אם לבעלך לא היה אזרחות אמריקאית לך היה הרבה יותר קל
    כן, זה מוזר
    אבל אם בן זוגך היה מקבל ויזת סטודנט את היית מקבלת ויזה שמאפשרת לך לגור וגם לעבוד
    בגלל שהוא אזרח, אי אפשר לתת לך ויזת בן זוג כלשהיא
    האפשרויות שלך
    1. לנסוע עם ויזת תייר , לשקר בכניסה, כי לא יתנו לך להכנס אם תגידי את האמת שאת באה לגור עם בן זוגך האמריקאי, ולקוות שתקבלי חצי שנה של שהייה, ואז לבקש הארכה, סיכוי מאד קטן שתקבלי הארכה, כמעט אפס, מה שאומר שתצטרכי לעזוב אחרי חצי שנה מקסימום
    2. להתחתן בזמן הקרוב, שהוא יבקש עבורך גרין קארד, ואז תקבלי תושבות
    3. להרשם ללמודים משלך ולקבל ויזת סטודנט

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.